Stijn Schoonhoff

Powerlift en transformatie coach voor mannen die fysiek en mentaal sterker willen worden

Stijn powerlifting en kracht coach
3 keer
Bodyweight deadlift
2 jaar

Wedstrijd ervaring

2,5 jaar
Ervaring met coaching

Mensen die ik heb mogen helpen

Door de coaching bij Stijn heb ik al enorme stappen gemaakt in maar ook buiten de sportschool. Hij combineert zijn kennis rondom krachttraining met een heleboel persoonlijke aandacht, waardoor er echt een 1 op 1 aanpak wordt gecreëerd. 
evaring stijn powerlifting coach
Sven van der Pas
Bij Stijn merk je gelijk dat hij van aanpakken houdt. Hij maakt alles niet te ingewikkeld en zorgt ervoor dat er stap voor stap meer diepgang ontstaat in de coaching.                
evaring stijn powerlifting coach meisje
Job ten Hacken
Investeren in coaching is investeren in jezelf. Stijn is een hele kritische coach maar is tegelijkertijd heel empathisch. Hierdoor wordt je zelf ook aan het denken gezet en leer je enorm veel. 
powerlifting coach ervaring bij stijn
Davinia Creemers
Online powerlift coach Stijn

Progressie maken

Niks geeft meer energie dan consistent progressie boeken. Hiervoor optimaliseren wij samen jouw plannen. Hierdoor boek je niet alleen in de eerste 3 maanden, maar ook over een jaar nog de progressie die jij nodig hebt om uitzonderlijk resultaat te behalen.


Door mijn gezonde obsessie met programmering en technische efficiëntie rondom het powerliften heb ik door de jaren heen een enorme berg aan kennis opgebouwd rondom fitness en krachttraining waarmee ik jou graag op weg wil helpen.


Ben jij op zoek naar een coach die een wetenschappelijke benadering combineert met een hele boel persoonlijke ontwikkeling, zodat jij binnen alle aspecten van je leven maximaal kan presteren? Dan ben ik de coach voor jou.

ervaring-stijn

Job ten Hacken

Ik ben al een hele lange tijd geleden begonnen met coaching bij Stijn en mijn doel was eigenlijk vrij simpel; sterker worden. Stijn heeft enorm veel kennis en kunde rondom krachttraining.

Door de enorme persoonlijke aandacht die je krijgt weet je zeker dat je een persoonlijke ervaring krijgt en je niet zomaar een nummer bent.

Je kijkt samen naar de mogelijkheden die er liggen en stelt hier doelen bij. Door doelen op te lange termijn op te stellen weet je waar je naartoe werkt en door deze doelen weer op te breken in kleinere actiepunten, blijf je ook tussentijds heel erg gemotiveerd. Iedere overwinning wordt dan ook goed gevierd! 

Online fitness coaching Stijn

Persoonlijke kracht coach

Ben jij klaar met alle bullshit die online te vinden is over krachttraining en voeding? Ik wel namelijk. Toen ik zo’n 5 jaar geleden de eerste stap in de sportschool zette werd ik gelijk overweldigd van alle info die er te vinden was.

Hoe meer info hoe beter zou je misschien denken, maar de methodes die online geschetst worden zijn vrijwel nooit de meest effectieve en alles behalve duurzaam.

Ik wil samen met jou juist wel toewerken naar een duurzaam resultaat. Of je nu net begint met sporten of al lange tijd traint en de puntjes op de i wilt zetten, duurzaam resultaat behaal je alleen door kritisch te zijn naar wat wél en niet werkt voor het individu.


Coaching is daarom wat mij betreft geen manier om je een trainings- en voedingsschema voor te schotelen, maar een samenwerking waarin we ons focussen op een specifieke lange termijn strategie.


Dus, ben je klaar om voor altijd progressie te gaan boeken? 

Plan een kennismaking in, zodat we samen kunnen kijken hoe jij kan beginnen met echt progressie maken.

arrow_drop_up arrow_drop_down