Interesse in een coaching traject?

Laat hier onder je gegevens achter en wij zorgen ervoor dat een Grow Coach binnen 24 uur contact met je opneemt.

Nadat de coach je gegevens heeft ontvangen, wordt er een afspraak ingepland om het coachingstraject te bespreken

Ben jij er klaar voor om de stap te zetten die jouw leven gaat veranderen?

De voordelen van een Grow Coach
  • Ervaren en gecertificeerde coaches
  • Met zekerheid optimale begeleiding richting het resultaat dat je wilt
  • Je wordt lid van een community met gelijkgestemden waar je continu motivatie uit kan halen
  • Alle vragen constant beantwoord door een échte professional
  • Persoonlijke en doelgerichte coaching
  • Geen geld en tijdverspilling door amateuristische coaching
  • Geen tijdverspilling aan trainingen waarmee je geen resultaat boekt
  • Geen geautomatiseerde onpersoonlijke coaching

Meest gestelde vragen

Er wordt gekeken wat de meest optimale manier is om jou te begeleiden, hierdoor hoeft niet elk coaching traject er hetzelfde uit te zien. Voor je start heb je persoonlijk contact met je coach om dit te bespreken. Aan de hand van dit gesprek en een intake-formulier worden optimale plannen voor je berekend en samengesteld die wekelijks bijgesteld worden. Je progressie wordt wekelijks bekeken en besproken en er is ook ruimte voor persoonlijk contact waarbij andere zaken besproken kunnen worden en alle vragen beantwoord worden. Dit zorgt voor een gegarandeerd resultaat binnen een traject waarin je ondertussen zelf ook veel bijleert. Lijkt dit je wat? Neem dan hier contact op met één van onze coaches.

Bij een Grow Coaching traject krijg je geen personal training. Wel is er in overleg met je coach de mogelijkheid tot het volgen van technieksessies; Om ervoor te zorgen dat oefeningen technisch goed worden uitgevoerd, adviseren wij om alle oefeningen te filmen zodat je coach hier feedback op kan geven. Door continu te focussen op het verbeteren van je techniek en het aansturen van het lichaam, zorgen wij ervoor dat er continu progressie gemaakt kan worden.

De frequentie van de coachingsgesprekken ligt gemiddeld op eens per twee weken; hiernaast heb je de mogelijkheid om contact te houden met je coach via e-mail en Whatsapp. Een coachingsgesprek duurt gemiddeld 30 minuten, waarbij je het gesprek altijd eindigt met concrete acties naar je doel toe.

Contact met je coach vindt plaats via telefonisch contact, video-bellen, Whatsapp of e-mail. Aan het begin van het traject bespreek je met jouw coach welke manieren van communicatie jouw voorkeur hebben.

Nee, wij verkopen geen losse schema’s. Hier geloven wij niet in. In de praktijk zien we dat 90% van de mensen die een los schema afneemt, niet het gewenste resultaat bereikt omdat er niks wordt veranderd in het gedrag. Een schema volgen lijkt niet moeilijk, maar het is makkelijker gezegd dan gedaan. Wij geloven daarom oprecht dat coaching (Hier geen hoofdletter/geen onderdeel van merknaam) ervoor zal zorgen dat iemand het gewenste resultaat echt zal bereiken. Met een los schema leer je niks, er wordt je alleen verteld wat je moet doen. Dit blijkt is voor bijna niemand de echte oplossing. Mocht je coaching nu nog als een te grote stap voor zien dan kan je ons hier wel een bericht sturen voor een gratis coaching call van 1 uur; deze plannen wij per week maximaal 10 keer in.

Als jij behoefte hebt aan alleen voedingsbegeleiding dan is dit ook mogelijk. Tijdens een coachingstraject zal er dan meer de focus worden gelegd op voeding, eetgedrag en mindset. Echter, de prijs verandert niet. Wij leveren nog steeds kwalitatieve coaching op een hoog niveau, waarbij jij jouw training in overleg met je coach zelf maakt.

Om daadwerkelijk je gedrag en mindset te veranderen om de gewenste resultaat te realiseren, hanteren wij minimaal een coachingstraject van 3 maanden. Het aanpassen van je gedrag is niet binnen een paar weken gedaan, in jezelf geloven leer je niet in één dag. Het kost tijd, maar laten we die tijd samen zo efficiënt mogelijk gebruiken zodat jij binnen no time daar bent waar je wilt zijn. Een investering in jezelf die jij er 100% uit gaat halen, dat is waar wij in geloven en onze cliënten kunnen dat beamen.

Ja, ook voor deze doelgroep is coaching belangrijk. Wij laten beginners geen fouten maken die 99% van de mensen in Nederland maken. Door onze jarenlange ervaring in coaching weten wij precies welke stappen jij moet zetten om het gewenste resultaat te behalen. Maak niet de fouten die iedereen maakt en gebruik je tijd zo efficiënt mogelijk. Jij wilt toch ook niet eerst een jaar aanmodderen en ‘proberen’, terwijl je hetzelfde resultaat binnen de helft van de tijd kunt bereiken?