Missie en visie Grow Coaching
Missie en Visie

Als team zijn wij gedreven om mensen zich fysiek en mentaal te laten ontwikkelen doormiddel van persoonlijke betrokkenheid en optimalisatie van voeding, training en mindset.

Dit betekent dat wij niet ophouden waar andere fitness coaching dat wel doet, we ondersteunen mensen om daadwerkelijk te groeien als persoon. We bieden niet simpelweg voeding en trainingsschema’s aan aan onze klanten, maar we coachen ook op gebied van mindset en zijn betrokken bij alle ontwikkelingen die er bij onze klant plaatsvinden.

9/10 mensen in Nederland leven ver onder hun potentie, door middel van onze professionele coaching ondersteunen wij in de komende 10 jaar 100.000 Nederlanders die hun potentie op alle vlakken willen waarmaken. Dit realiseren we door optimalisatie van voeding en training gecombineerd met coaching van persoonlijk leiderschap & mindset.

Alle coaches

Bekijk hier de Online fitness Coaches

Ons team is gevuld met specialisten op elke vlak, zodat wij jou optimaal kunnen helpen om groei op elk vlak te realiseren.

Bekijk coaches

Groei

Groei realiseren we door op elk aspect van het leven intensief te coachen. Jij als teamlid leert wat je moet doen om het maximale uit jouw lijf en leven te halen. Niet alleen fysiek, maar mentale coaching zal ervoor zorgen dat je groeit op een manier die daadwerkelijk je leven verandert.


Deskundigheid

Wij beschikken over diepgaande specialisatie en verschillende experts in alle vakgebieden die in onze coaching aan bod komen. Elke coach is zowel in- als extern professioneel opgeleid waardoor wij élke keuze die we maken, kunnen onderbouwen.


Personalisatie

Jouw coach is persoonlijk betrokken bij je, waardoor we je een service kunnen leveren die perfect aansluit bij jouw wensen en daardoor de beste resultaten oplevert. Dit is dus niet alleen theoretisch optimaal maar ook vanuit praktisch oogpunt geoptimaliseerd, specifiek voor jou.


Community

Je kunt bij ons deel uitmaken van de community die teamleden samen met ons vormen. Doordat we minimaal 7 grote en waardevolle team events per jaar organiseren blijft dit community gevoel altijd bestaan ondanks de groei die we nastreven.


Neem contact met ons op

Stuur E-mail
Neem contact op met Grow Coaching