Grow Coaching

Alle coaches

Grow Coaching is een team van fitness professionals en specialisten die gedreven zijn om mensen zich fysiek en mentaal te laten ontwikkelen door middel van persoonlijke betrokkenheid en optimalisatie van voeding, training en mindset.

9/10 mensen in Nederland leven ver onder hun potentie; door middel van onze professionele coaching ondersteunen wij in de komende 10 jaar 100.000 Nederlanders die hun potentie op alle vlakken willen waarmaken.

Dit realiseren we door optimalisatie van voeding en training gecombineerd met coaching van persoonlijk leiderschap & mindset.

Bekijk onze coaching

Team van professionals

Waar staat Grow Coaching voor?

Kernwaarden

Groei

Groei

Groei realiseren we door op elk aspect van het leven intensief te coachen. Jij als teamlid leert wat je moet doen om het maximale uit jouw lijf en leven te halen. Niet alleen fysiek, maar mentale coaching zal ervoor zorgen dat je groeit op een manier die daadwerkelijk je leven verandert.

Deskundigheid

Deskundigheid

Wij beschikken over diepgaande specialisatie en verschillende experts in alle vakgebieden die in onze coaching aan bod komen. Elke coach is zowel in- als extern professioneel opgeleid waardoor wij élke keuze die we maken, kunnen onderbouwen.

Persoonlijk

Personalisatie

Jouw coach is persoonlijk betrokken bij je, waardoor we je een service kunnen leveren die perfect aansluit bij jouw wensen en daardoor de beste resultaten oplevert. Dit is dus niet alleen theoretisch optimaal maar ook vanuit praktisch oogpunt geoptimaliseerd, specifiek voor jou.

Community

Community

Je kunt bij ons deel uitmaken van de community die teamleden samen met ons vormen. Doordat we minimaal 7 grote en waardevolle team events per jaar organiseren blijft dit community gevoel altijd bestaan ondanks de groei die we nastreven.

Vrouwen webinar + gratis e-book (kopie)

Begint over

000 dagen 00 uur 00 minuten 00 seconden


19.30 CEST

Koop tickets

Wekelijkse nieuwste blog

Beste IG post van de week

Nieuwe updates over evenementen

Geen spam

Nieuwsbrief

Mis niets en meld je aan.

Wekelijks delen wij de nieuwste blogs, lekkerste recepten en updates over toffe events. Als je dit niet wilt missen en als eerste op de hoogte gehouden wilt worden, raden wij je aan om aan te melden.