Groei

Groei

Groei realiseren we door op elk aspect van het leven intensief te coachen. Jij als teamlid leert wat je moet doen om het maximale uit jouw lijf en leven te halen. Niet alleen fysiek, maar mentale coaching zal ervoor zorgen dat je groeit op een manier die daadwerkelijk je leven verandert.

Deskundigheid

Deskundigheid

Wij beschikken over diepgaande specialisatie en verschillende experts in alle vakgebieden die in onze coaching aan bod komen. Elke coach is zowel in- als extern professioneel opgeleid waardoor wij élke keuze die we maken, kunnen onderbouwen.

Persoonlijk

Personalisatie

Jouw coach is persoonlijk betrokken bij je, waardoor we je een service kunnen leveren die perfect aansluit bij jouw wensen en daardoor de beste resultaten oplevert. Dit is dus niet alleen theoretisch optimaal maar ook vanuit praktisch oogpunt geoptimaliseerd, specifiek voor jou.

Community

Community

Je kunt bij ons deel uitmaken van de community die teamleden samen met ons vormen. Doordat we minimaal 7 grote en waardevolle team events per jaar organiseren blijft dit community gevoel altijd bestaan ondanks de groei die we nastreven.


Coaching op fysiek en mentaal vlak

Als team zijn wij gedreven om mensen zich fysiek en mentaal te laten ontwikkelen door middel van persoonlijke betrokkenheid en optimalisatie van voeding, training en mindset. Door optimalisatie van voeding en training gecombineerd met coaching van persoonlijk leiderschap & mindset, zorgt een Grow Coach ervoor dat jij kan bereiken wat je wilt bereiken.

Kies een Grow Coach
Nigel legt zijn coaching diensten uit

200+

Teamleden

98

Wedstrijd bekers

13

Team Events

Denk jij in problemen in plaats van in oplossingen?

Zie jij soms door de bomen het bos niet meer en weet jij niet meer wat voor jouw lichaam werkt?

Heb jij geen controle over je eetgedrag en begin jij elke maandag weer opnieuw?

Staat uitstelgedrag in de weg van jouw succes?

Lukt het je niet alleen om fysieke progressie te boeken in de sportschool?


Grow CoachingIllustratie

Complete coaching

In de basis weet je al wat je moet doen, maar toch bereik je nu je doelen nog niet. Je verliest je motivatie omdat je progressie niet snel genoeg gaat, en je hebt nog geen manier gevonden om plezier te houden in een leven vol gezonde voeding & uitdagende trainingen. Ook zou je meer gemotiveerd blijven als je wist dat je plannen constant geoptimaliseerd werden door een professional, dan zou je geen twijfel meer hebben of je écht vooruit gaat. Met onze coaching kun jij alle puzzelstukjes op zijn plaats laten vallen zodat jij jouw gewenste resultaten zeker bereikt.

De voordelen van een Grow Coach
  • Gecertificeerde personal trainers
  • Ervaren coaches
  • Je wordt lid van een community met gelijkgestemden
  • Een team vol professionals en deskundigen
  • Persoonlijke en doelgerichte coaching

9 van de 10 mensen in Nederland leven ver onder hun potentie. Door wekelijks met elkaar in contact te staan, te evalueren en te optimaliseren, zorgen wij ervoor dat jij wel deze potentie benut en succes behaalt.

Hoe ziet coaching er uit?

Wij vinden het belangrijk dat je een ‘MATCH’ met ons hebt, en specifiek met de coach die jou verder gaat helpen. Door eerst kennis te maken met een coach komen wij erachter of jij en jouw coach een goede combinatie zijn.

Daarna kijken we in een assessment naar je huidige invulling van voeding & training, en er wordt besproken welke doelen je zou willen behalen.

Science For Rehab verzorgt een volledige lichaamsanalyse waarbij we kijken naar blessure risico en mobiliteit zodat je progressie niet onnodig beperkt wordt door deze onzichtbare factoren.

Nadat je het online intake formulier hebt ingevuld, heeft jouw coach genoeg informatie om jou persoonlijke voeding & trainingsplannen te gaan berekenen en samen te stellen. Deze worden in jouw online omgeving gezet en met je gedeeld en daarna kun je aan de slag!

Je kunt je coach vanaf dan ook altijd bereiken voor vragen & tips via whatsapp en e-mail. Zo kan je bijvoorbeeld feedback vragen op video’s van je training zodat je zeker weet dat je de uitvoering optimaliseert.

Je hebt wekelijks op een vast tijdstip contact met je coach waarbij alles besproken kan worden en je plannen constant bijgesteld worden op basis van jouw input en progressie. Zo worden constante progressie en groei gerealiseerd.

Behalve contact via e-mail kun je ook met je coach afspreken om periodiek met video calls alles door te nemen. Het is zelfs altijd mogelijk om je coach minimaal maandelijks persoonlijk te ontmoeten voor een fysieke check up met een vetpercentage meting.

Elke coach heeft ook een groepswhatsapp waarin de teamleden elkaar kunnen motiveren en ondersteunen. Ook zijn er elk jaar minimaal 6 grote team events met techniek sessies, grootschalige activiteiten & lekker eten, waar je altijd van harte welkom bent!

Meer dan 200 mensen zijn jou voorgegaan.

Misschien denk je dat je het allemaal zelf wel aankan en dat jij geen coach nodig hebt. Maar denk er eens over na wat de echte reden is waarom je op onze website bent gekomen. Is het alleen nieuwsgierigheid of is het omdat je niet op het punt bent beland waar je eigenlijk zou willen zijn. Je wilt meer uit het leven halen dan waar je nu staat. Coaching durven aangaan is dan ook geen teken van zwakte. Het is juist een krachtige keuze.

200+ aantal mensen zijn jou reeds voorgegaan. Zij hebben al de stap genomen om hun doelen te realiseren (met succes) en hebben hun ego aan de kant gezet.

Waar wacht jij op? Blijf je nog steeds proberen of is het tijd voor actie?

De keuze die jij nu maakt zal de eerste stap zijn richting jouw succes.

Plan direct een kennismakingsgesprek in

" Door middel van 1-op-1 gesprekken wordt er individueel gekeken naar je doelen. Persoonlijk hecht ik altijd heel veel waarde aan deze gesprekken. Als team zijnde worden er ook diverse evenementen georganiseerd om zo de connectie met andere teamleden sterk te houden."

— Marco Salmans

transformatie marco

Coaches van Grow Coaching

Een team vol specialisten met passie voor coachen.

Wij zijn geen personal trainers die alleen maar coachen. Wij zijn een divers team met een voedingsdeskundige, een diëtist, een psycholoog, een fysiotherapeut, personal trainers en mindset coaches.

Alle specialiteiten onder één dak, zodat wij jou zo optimaal kunnen helpen tijdens een Grow Coaching traject.

Online coaches groeien als paddenstoelen uit de grond, maar wij maken het verschil door 1 op 1 coaching persoonlijk te maken met een deskundige en doelgerichte aanpak. Tijdens onze coachingstrajecten zijn wij niet alleen maar bezig met het optimaliseren van je trainings- en voedingsplan, maar zijn wij vooral ook bezig met jou.

Wat is jouw potentie en wat weerhoudt je er van om dit te bereiken?

Wij helpen je om sterker te worden in lichaam en geest, jouw zelfbeeld te verbeteren en je gedrag aan te passen totdat jij de actie neemt die nodig is.

Met een team vol diverse specialisten zijn wij verbonden door de gedeelde passie: coachen.

"Het gevoel bij Evi zat meteen goed en in de korte tijd bij het team heb ik behoorlijk wat progressie gemaakt, wat mij hier voor gewoon niet lukte. Ik ben heel erg blij dat ik deze stap heb gemaakt!"

— Evita Buize

Meest gestelde vragen

Er wordt gekeken wat de meest optimale manier is om jou te begeleiden, hierdoor hoeft niet elk coaching traject er hetzelfde uit te zien. Voor je start heb je persoonlijk contact met je coach om dit te bespreken. Aan de hand van dit gesprek en een intake-formulier worden optimale plannen voor je berekend en samengesteld die wekelijks bijgesteld worden. Je progressie wordt wekelijks bekeken en besproken en er is ook ruimte voor persoonlijk contact waarbij andere zaken besproken kunnen worden en alle vragen beantwoord worden. Dit zorgt voor een gegarandeerd resultaat binnen een traject waarin je ondertussen zelf ook veel bijleert. Lijkt dit je wat? Neem dan hier contact op met één van onze coaches.

Bij een Grow Coaching traject krijg je geen personal training. Wel is er in overleg met je coach de mogelijkheid tot het volgen van technieksessies; Om ervoor te zorgen dat oefeningen technisch goed worden uitgevoerd, adviseren wij om alle oefeningen te filmen zodat je coach hier feedback op kan geven. Door continu te focussen op het verbeteren van je techniek en het aansturen van het lichaam, zorgen wij ervoor dat er continu progressie gemaakt kan worden.

De frequentie van de coachingsgesprekken ligt gemiddeld op eens per twee weken; hiernaast heb je de mogelijkheid om contact te houden met je coach via e-mail en Whatsapp. Een coachingsgesprek duurt gemiddeld 30 minuten, waarbij je het gesprek altijd eindigt met concrete acties naar je doel toe.

Contact met je coach vindt plaats via telefonisch contact, video-bellen, Whatsapp of e-mail. Aan het begin van het traject bespreek je met jouw coach welke manieren van communicatie jouw voorkeur hebben.

Nee, wij verkopen geen losse schema’s. Hier geloven wij niet in. In de praktijk zien we dat 90% van de mensen die een los schema afneemt, niet het gewenste resultaat bereikt omdat er niks wordt veranderd in het gedrag. Een schema volgen lijkt niet moeilijk, maar het is makkelijker gezegd dan gedaan. Wij geloven daarom oprecht dat coaching (Hier geen hoofdletter/geen onderdeel van merknaam) ervoor zal zorgen dat iemand het gewenste resultaat echt zal bereiken. Met een los schema leer je niks, er wordt je alleen verteld wat je moet doen. Dit blijkt is voor bijna niemand de echte oplossing. Mocht je coaching nu nog als een te grote stap voor zien dan kan je ons hier wel een bericht sturen voor een gratis coaching call van 1 uur; deze plannen wij per week maximaal 10 keer in.

Als jij behoefte hebt aan alleen voedingsbegeleiding dan is dit ook mogelijk. Tijdens een coachingstraject zal er dan meer de focus worden gelegd op voeding, eetgedrag en mindset. Echter, de prijs verandert niet. Wij leveren nog steeds kwalitatieve coaching op een hoog niveau, waarbij jij jouw training in overleg met je coach zelf maakt.

Om daadwerkelijk je gedrag en mindset te veranderen om de gewenste resultaat te realiseren, hanteren wij minimaal een coachingstraject van 3 maanden. Het aanpassen van je gedrag is niet binnen een paar weken gedaan, in jezelf geloven leer je niet in één dag. Het kost tijd, maar laten we die tijd samen zo efficiënt mogelijk gebruiken zodat jij binnen no time daar bent waar je wilt zijn. Een investering in jezelf die jij er 100% uit gaat halen, dat is waar wij in geloven en onze cliënten kunnen dat beamen.

Ja, ook voor deze doelgroep is coaching belangrijk. Wij laten beginners geen fouten maken die 99% van de mensen in Nederland maken. Door onze jarenlange ervaring in coaching weten wij precies welke stappen jij moet zetten om het gewenste resultaat te behalen. Maak niet de fouten die iedereen maakt en gebruik je tijd zo efficiënt mogelijk. Jij wilt toch ook niet eerst een jaar aanmodderen en ‘proberen’, terwijl je hetzelfde resultaat binnen de helft van de tijd kunt bereiken?

Ben jij nog niet overtuigd dat wij jou naar het volgende level kunnen brengen?

Stel ons dan hier de vragen die je nog hebt