Simon Dirkx

coach simon

Simon zijn drijfveer is ontwikkeling. Niet alleen om zijn eigen kennis en skills te laten groeien maar vooral om deze te mogen delen.
Sinds 2019 is hij gestart met coachen na 6 jaren actief te zijn als leerkracht in het middelbaar onderwijs. Zijn kracht zit in de ervaring om met mensen te werken. Zijn gespreksvoering zal ervoor zorgen dat je zelf kritisch wordt naar wie je bent waarbij hij als coach jou de nodige tools geeft om vooruit te leren denken.

Zijn missie is om kennis in de praktijk te brengen zodat doelen bereikbaar worden en mensen ontwikkelen naar hun potentieel.

Simon zijn visie op coaching is het constant blijven zoeken naar de meest optimale aanpak voor de persoon als individu. Naar zijn mening is het een verantwoordelijkheid om genoeg kennis te hebben om hierin als coach te kunnen begeleiden. Zijn interesse naar kennis vanuit een wetenschappelijk perspectief zorgt ervoor dat hij mensen meerdere keuzes kan aanbieden om hun eigen route naar succes te laten vinden. Coaching is voor hem een traject waarbij je samen opzoek gaat naar het meest gewenste resultaten op vlak van gezondheid, fitness, mindset, … waardoor hij veel interactie verwacht tijdens het traject.

Het uiteenlopen van doelen is het mooie aan de coachingssector. Ieder zijn route naar succes zal een ander verloop hebben. Om hier als coach zo ondersteunend mogelijk te zijn is zijn grootste doel. Daarom gelooft hij erin dat personal coaching ook persoonlijk moet zijn. Hij wil liefst een kleine hechte groep coachen waar teamsfeer hoog ligt en er een band wordt opgebouwd waar groei mogelijk is.

Zelf gelooft hij in het gezegde LEAD BY EXAMPLE. Trainen, yoga, leren, lezen, evenwichtige voeding, routine,… al deze aspecten probeert hij te belichamen. Zo kan hij naar zijn gevoel geloofwaardig coachen. Vanuit zijn studio in België zal hij jou meenemen in een traject van groei waarbij hij tijdens check ups een op een oefeningen kan doorlopen.

Wil jij meer weten over zijn aanpak? Stuur hem een bericht via Simon@growcoach.nl

TREAT YOURSELF LIKE SOMEONE YOU ARE RESPONSIBLE FOR HELPING!

JORDAN B. PETERSON uit het boek 12 RULES FOR LIFE

10+

jaar trainingservaring

5

jaar coachingservaring

200+

mensen geholpen

Blog berichten van Simon