Coach Noor Oostenveld

Noor

Wil jij je weer zelfverzekerd en fit voelen?

Hoe zat ben jij het om na elk dieet weer opnieuw te moeten beginnen? Dieten die lijden tot eetbuien, aankomen en heel veel onzekerheid, terwijl het om jou heen lijkt alsof niemand anders daar problemen mee heeft? Daar wordt niemand gelukkig, zelfverzekerd of fit van.

Noem een dieet en ik heb hem waarschijnlijk gedaan. Ik weet hoe het is om elke keer opnieuw te beginnen, hoe het is om een verkeerde relatie met voeding te hebben en ook hoe het is om onzeker over jezelf te zijn. Juist door mijn verleden heb ik een enorme passie voor voeding en training ontwikkelt. Ik ben in gaan zien hoe het ook kan en weet zeker dat ik ook jou door mijn eigen ervaringen, kennis en positieve mindset kan coachen naar een fitter en gelukkiger leven.

Laten wij ons nou eens gaan focussen op jou! Niet op hoe goed het bij de buitenwereld lijkt te gaan, maar puur op jou en jouw doelen. We gaan er voor zorgen dat deze nu ook echt behaald gaan worden! En dan heb ik het over blijvend resultaat, waar je elke dag nog trots op blijft. Samen kijken we naar een aanpak die werkt voor jou en waar jij je goed bij voelt. Ik ga je door middel van mijn positieve, enthousiaste en eerlijke benadering te blijven motiveren om te blijven kiezen voor jezelf. JOUW beste versie van JOU, daar gaan we voor.

Omdat voeding en training zo een grote passie van mij zijn geworden leek het mij al snel een droombaan om ook anderen van deze passie te mogen overtuigen! Ik krijg hier zo enorm veel energie van! Ik vind het geweldig om mensen te laten inzien hoe het ook kan, hun hierin te helpen en om samen met hun deze doelen ook echt te behalen. Dat vind ik het aller mooiste wat er is!
Dus, ben jij klaar met die eeuwige diëten en wil je nu ook eindelijk duurzaam resultaat behalen? Laten we dan eens gezellig kennis maken om te kijken of ik ook jou kan helpen!

 

Neem gerust contact met mij op om jouw doelen te bespreken en om te kijken of ik jou hiermee kan helpen.
Je kan een berichtje sturen naar noor@growcoach.nl

Feel the fear & do it anyway

Susan Jeffers

5

jaar ervaring in coaching

8

jaar trainingservaring

105+

klanten geholpen

Blog berichten van Noor

Testimonials van Noor (Coach)