Kay Smeets

coach kay

Online Bodybuilding Coach

Kay is een betrokken en resultaatgerichte online bodybuilding coach die zich volledig voor jou zal inzetten om effectief en efficiënt je doelen te behalen. Hij streeft ernaar om zich constant te blijven verbeteren en zijn kennis uit te breiden middels literatuur, onderzoeken, podcasts en natuurlijk zijn eigen bevindingen. Écht hard en slim trainen is waar Kay voor staat samen met een niet terughoudende houding tegenover het behalen van harde concrete doelen.

Bodybuilder coach vanaf 2015

In 2015 is Kay begonnen met het coachen en helpen van mensen die streven naar verbetering op zowel fysiek als mentaal vlak. Hij heeft over de jaren heen dus al veel mensen geholpen met het behalen van de meest uiteenlopende doelstellingen. Cliënten ervaren de coaching als zeer waardevol en zijn stukken beter in staat om de zin van de onzin te scheiden met betrekking tot voeding en training door de kennis die ze tijdens de coaching opdoen.

Kay stuurt niet alleen anderen aan op het gebied van fitness en bodybuilding maar leeft dit zelf ook dag in dag uit en streeft ernaar om een voorbeeld te zijn voor zijn atleten. Hij weet hoe het is om alles te geven en vooral ook te laten voor je doelen. Resultaat komt niet vanzelf en hier is Kay zich heel bewust van en draagt dit ook uit naar zijn atleten.

Wedstrijd bodybuilding

Als ervaren wedstrijdatleet heeft Kay ook alles in huis om mensen met een wedstrijdambitie in hun beste shape ooit op het podium te zetten. Binnen Kay zijn coaching worden er resultaten geboekt en dit zal je ook terugzien in zijn werkwijze. Als je échte discipline kunt opbrengen en excuusjes aan de kant kunt schuiven dan ben je bij Kay aan het juiste adres. Denk jij in huis te hebben wat er voor nodig is om dit keer échte stappen te gaan zetten in je progressie, stuur Kay gerust een bericht naar kay@growcoach.nl of naar 0657395015.

Plan your work for today and every day, then work your plan

NORMAN VINCENT PEALE

5

jaar coachingservaring

9

jaar trainingservaring

200+

mensen geholpen

Blog berichten van Kay