Evi evers

Coach Evi

Evi is in 2017 gestart als de eerste coach die zich bij het toenmalige ‘Team Miro’ voegde. Vanaf deze start gebruikt ze haar enthousiasme, kennis, interesse, inlevingsvermogen en psychologische achtergrond om dames naar hun fysieke en mentale doelen toe te bewegen. In 2017 heeft Evi haar Bayesian Bodybuilding kennis certificaat gehaald en combineert ze in haar coaching haar fitness kennis met haar kennis als afgestudeerd psycholoog.

Evi werkt momenteel met een selecte groep van gedreven dames en heeft tot op heden twee EK’s meegemaakt als coach, twee NK’s en heeft ze veel atleten van beginner naar (nationaal) atleet gebracht. Evi focust zich op het mentale aspect en is van mening dat het fysieke, nooit los staat van het mentale bereikt wordt. Evi denkt meerdere stappen vooruit, houdt het doel voor ogen, maar blijft ook evalueren op mogelijke lange termijn gevolgen van een bepaalde aanpak. Zelfbeeld, mogelijke ontwikkelingen van eetstoornissen en ontwikkeling van het welzijn, staan dan ook altijd onder een toeziend oog.

Bij Evi staat de cliënt altijd centraal, is geen probleem te gek en geen uitdaging te groot. Zij zal altijd creatief meedenken in manieren om bepaalde dingen wél te laten werken, denkt ‘outside of the box’ en zal altijd samen zoeken naar wat werkt voor jou.

Wil jij starten met het boeken van het resultaat wat je al zo lang wilt bereiken? Stuur dan een berichtje naar evi@growcoach.nl

Fitness moet een onderdeel ín jouw leven zijn, niet jouw leven zelf. Er is meer dan het fysieke en fitness zou alle overige aspecten dan ook moeten versterken.

EVI EVERS

10+

Jaar trainingservaring

8

jaar coachingservaring

200+

mensen geholpen

Blog berichten van Evi

Testimonials van Evi (coach)