Diede Joosten

diede

Ben jij een vrouw en heb je moeite met afvallen op een flexibele manier?

Schakel mij dan in als jouw dieetcoach en laten wij samen aan de slag gaan met jouw afval traject. Tijdens mijn coaching leer ik je om op een flexibele manier te diëten en pakken wij samen jouw pijnpunten aan om blijvend resultaat te behalen.

Of jij nu al jaren struggled met je eigen gewicht of juist wilt leren om flexibel met jouw voeding om te gaan, Diede zal je de tools geven die je nodig hebt om jouw doelen werkelijkheid te maken. Naast fysieke verandering, streeft Diede ook naar mindset verbetering en een positieve blik op het leven in het algemeen. Samen wilt ze uitdagingen aangaan, op zoek gaan naar een lifestyle die passende is bij jou, angsten overwinnen en vooral groeien als individu. Voeding en training moet leuk zijn, energie geven en bijdragen aan een gelukkig leven, niet als vervelend of moeilijk ervaren worden.

Mijn verhaal met afvallen en krachttrainen

Zelf heeft ze ervaren hoeveel impact goede, maar ook slechte voeding kan bijdragen aan algemene levenskwaliteit, en hoeveel energie je kunt krijgen van krachttraining. Dit geeft ze dan ook al te graag mee aan de groep enthousiaste dames die zij coacht. Naast het coachen, is Diede zelf ook dagelijks te vinden in de sportschool. Haar passie voor sport en voeding is ruim vijf jaar geleden ontstaan toen zij tijdens een exchange year in Amerika flink in aangekomen. Hoe dan ook, dat jaar was haar doel om 10 kilo af te vallen. Uiteindelijk is dit gelukt en zijn vage dromen werkelijkheid geworden. Inmiddels coacht Diede al 2 jaar binnen Grow Coaching

In het verleden heeft Diede veel gedeald met crash diëten, binge-eating en een slecht zelfbeeld. Hoe hard zij ook werkte, zelf was ze nooit tevreden. Inmiddels heeft ze dit zelf overwonnen en haar doelstelling gemaakt om andere meiden te helpen die momenteel met dezelfde gevoelens zitten..

Wat kan ik van Coaching van Diede verwachten?

Tijdens een coaching traject zullen jullie samen opzoek gaan naar realistische doelen, en passende lifestyle veranderingen. Diede luistert, denkt mee, helpt je op weg en kijkt vol trots mee hoe jij als persoon zult ontwikkelen.

Ben jij benieuwd hoe jullie samen aan de slag kunnen gaan?

Je bent altijd welkom om eens lang te komen en samen de opties te bespreken – diede@growcoach.nl of whatsapp: 0682816450. Wellicht tot snel!

The only thing keeping you from getting what you want is the story you keep telling yourself about why you can’t have it

TONY ROBBINS

4+

jaar trainingservaring

2+

jaar binge eating vrij

100+

mensen geholpen

Blog berichten van Diede Joosten