teamdag-9-april-2021-by-isabellaverduyn-36

Eenmalig assessment met praktisch advies waarmee je zelf aan de slag kan

Krijg een volledig adviesrapport en consult over jouw lichaam, voedingsaanpak & training zodat jij resultaat kan behalen.

Eenmalig assessment met praktisch advies waarmee je zelf aan de slag kan

Een eenmalig analyse en consult over jouw aanpak op gebied van training en voeding met praktische handvaten om zelf resultaat te behalen.

Krijg feedback op alle belangrijke elementen 

Leefstijl controle


Analyse training- en voeding

coaching weergave grow

Consult met een Grow Coach

Praktisch document

recensie assessment growcoaching

Mooi om met iemand te spreken met veel ervaring op het gebied van voeding, training en herstel. We hadden nog wel een dag door kunnen praten, al met al heeft het assessment mij mooie inzichten heeft gegeven!

Erwin Koelewijn

Dit assessment is bedoelt om jou in te laten zien of je goed bezig bent. Er zijn namelijk veel mensen die in de sportschool lopen die maar wat doen. Ze hebben een programma gekocht van hun favoriete atleet of influencer en daarmee gaan ze aan de slag. Helaas, geen resultaat. 


Het plan van je favoriete atleet of influencer is namelijk niet per definitie een goed plan wat aansluit op jouw doelen en persoonlijke situatie. Je krijgt van ons dan ook geen vaste schema's, onze coaches geven feedback. Kritische feedback waarmee je zelf aan de slag kan gaan. 

Dit assessment is niet voor mensen die

  1. Opzoek zijn naar een quick fix en magische truc waarmee ze zonder moeite hun doelen kunnen behalen
  2. Niet bereid zijn om vaker dan 2 keer per week te sporten
  3. Niet bereid zijn om 100% eerlijk te zijn en de voorbereiding in te vullen
  4. Geen resultaat willen behalen maar net zoals 90% van de sportschool abonnement houders maar wat doen in de sportschool
  5. Puur de informatie willen maar weten dat ze er niks mee gaan doen

Dit assessment is wel iets voor je als je

  • Voor een eenmalig tarief professioneel en deskundig advies van ons wilt krijgen
  • Op zoek bent naar een analyse over je eigen plan van aanpak
  • Zelf aan de slag wilt gaan, maar een duwtje in de juiste richting nodig hebt
  • Eerlijk advies wilt hebben, zonder dat er valse beloftes worden gemaakt
  • Aan de slag wilt gaan met je doelen, zonder maandelijkse kosten

Kan jij hulp gebruiken en wil jij dat een professional mee kijkt met je huidige programma en plan van aanpak?

Dan kan dit assessment iets voor jou zijn. 

Dit kan je verwachten

nigel en noor krijtbord

Analyseren van gegevens

Het assessment begint met een compleet vragenformulier waarbij we alle gegevens verzamelen die we nodig hebben. Hierbij kan je denken aan het onderbouwen van de doelen die je wilt behalen, doorsturen van je voeding- en trainingsschema's en meer. Hoe meer informatie de coach krijgt, hoe beter de coach feedback kan geven.
voeding en trainingsuitleg van Stijn

Training en dieet

Past je trainingsschema en voedingsplan wel bij de doelen die jij wilt behalen? Daar gaat de coach kritisch naar kijken. Ook als je niet werkt met een vast voedingsplan willen wij weten wat jij allemaal op een dag eet.  Je krijgt van ons geen nieuw voedings- of trainingsplan maar alleen de feedback die je nodig hebt om dit aan te passen om je doelen te bereiken. 
Training analyse van Kay

Techniek en uitvoering

Naast dat wij kritisch kijken naar jouw voedings- en trainingsplan willen we ook weten hoe je techniek uitvoering is van bepaalde oefening. Een goed training is belangrijk, alleen je moet wel weten of je de oefeningen correct uitvoert of dat er mobiliteitsbeperkingen zijn. Door video's op te sturen naar de coach, kan de coach feedback geven op je uitvoering. 

teamdag by isabella

Rapport en consult

Na het analyseren van alle gegevens worden de feedback punten verwerkt in een overzichtelijk rapport waar je zelf mee aan de slag kan. Wij snappen dat je met vragen kan zitten en daarom krijg je er ook een consult bij, waarin de coach uitlegt waarom bepaalde zaken misschien beter kunnen. Dit is ook het moment waarin jij alle vragen kan stellen.

Ben jij klaar om écht resultaat te gaan boeken?

Na het invullen van een vragenlijst, het doen van wat thuis oefeningen en het opsturen van enkele video’s, stellen wij een compleet rapport voor je op. Dit bespreek je samen met een van onze experts in een video call waarin je ook nog aanvullende vragen kunt stellen.

Een assessment is een eenmalige investering van 27 euro.

recensie growcoaching assessment daan
Daan van Nunen

Het was een zeer informatief assessment. Alle vragen werden uitgebreid behandeld en goed onderbouwd. Een echte aanrader voor zowel beginners als gevorderde sporters.

Recensie van Ymke over het assessment
Ymke Ophof

Het assessment heeft mij echt tot denken gezet, mega veel geleerd in een korte tijd!
Dit heeft geleid tot actie om de beste versie van mijzelf te worden.

Recensie assessment van michel

Michel

Door het assessment kan ik optimaler trainen in de sportschool. Ik kreeg advies over mijn persoonlijke situatie die goed werd begrepen. Ik heb er echt wat aan gehad!

Veelgestelde vragen assessment

Moet ik ergens naar toe komen?

Nee! Je kunt de intake van achter je laptop invullen en de benodigde video’s zelf opnemen thuis of in de gym. Het gesprek met een van onze coaches gebeurt via een video call.

Kan ik dit vaker per jaar doen?

Nee, niet frequenter dan 1x per jaar. We hebben maar een beperkt aantal plekken omdat de assessments voor ons tijdsintensief zijn en we de opbrengst naar het goede doel doen.

Kan ik kiezen met welke coach ik een assessment wil?

Nee, deze wijzen wij aan omdat niet iedere coach evenveel tijd beschikbaar heeft. Wel kijken wij voor jou dat er een coach wordt gekozen die bij jou en je doelen aansluit.

Hoeveel kost het assessment?

Het assessment is een eenmalige investering van 47,-- euro.

Is dit niet te mooi om waar te zijn?

Eigenlijk wel, daarom hebben we plek voor maximaal 5 assessment per week.

Krijg ik ook een voedings- en trainingsschema?

Nee, dit krijg je niet. Wij geven feedback op je huidige plan, waarmee je uiteindelijk zelf mee aan de slag kan.

Dit assessment neemt al je twijfels weg en nadat een coach feedback heeft gegeven op jouw plan weet je eindelijk wat je moet doen voor meer resultaat. Ben je ontevreden en heb je er niks aan gehad? Dan storten wij het geld naar je terug.
arrow_drop_up arrow_drop_down